Home About The Idealist

About The Idealist

 

Cine-i The Idealist? Cea mai optimistă persoană pe care o cunosc. Atât de optimistă încât e în stare să creadă că odată ce ai intrat pe acest blog, o vei face cu plăcere în continuare.

Îmi doresc să te inspir cu povești despre succes, cariere interesante, joburi altfel sau interviuri cu oameni care merită ascultați, văzuți, citiți, urmați. Oameni frumoși. Modele. Mentori. Cei care contează, care vor să schimbe ceva, social, moral, estetic… care te fac să-ti pui întrebări.

Am avut șansa să cunosc o mulțime de astfel de persoane în cei 7 ani de când sunt redactorul-șef al revistei Unica. Am făcut nenumărate coperte cu femei de succes, am stat de vorbă cu antreprenoare ambițioase și vedete-model locale și internaționale. Iubesc ceea ce fac ca-n prima zi, acum 15 ani, sunt curioasă să aflu mereu lucruri noi și-mi place să-mi provoc creativitatea.

Nu mă plictisesc niciodată să învăț lucruri noi sau să merg la cursuri, online sau offline, am un simț al orientării grozav la shopping și daca n-aș fi jurnalist, aș fi de profesie turist.

Cred că dacă-ți iubești jobul, nu muncești nicio zi din viața ta, că fericirea e o condiție naturală a ființei umane și că visele pot deveni realitate. Ți-am mai spus că sunt idealistă? 😊

P.S. Ai cunoscut o persoană fascinantă, despre care ți-ai dori să spui lumii întregi? Scrie-mi pe adresa idealist@ralucahagiu.ro. Mi-ar face plăcere să o cunosc, să stăm de vorbă și să-i scriu povestea pe blog.

 

 

 

 

One thought on “About The Idealist

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *